Agil styrning - framtidens ledarskap

Agilt ledarskap har många hört talas om, men långt ifrån alla vet vad det egentligen innebär. Vi har träffat Göran Nilsson som skrivit boken "Det agila företaget" och besökt Helsingborgs stad för att se hur tillitsbaserat ledarskap det fungerar i praktiken.

Läs mer om agilt ledarskap

Chefen leder förändringen

En av tre medlemmar mellan 45-67 år har upplevt diskriminering på jobbet. Ta del av tips och råd för hur du som chef kan göra mot detta. 

8 sätt att jobba för inkludering »

Har du balans i livet?

Kämpar du också med det berömda "livspusslet"? I  vår guide "Balans i yrkeslivet" får du några värdefulla råd för hur du kan hinna både jobb och fritid utan att stressa. 

Ladda ner guiden »

Executive CV-granskning

För dig som är högre chef eller VD erbjuder vi en executive CV-coach via vår partner Newstart. Samtliga coacher har jobbat som chefer.

Boka CV-granskning »

Lönesättning

Process och slutförande av en lönesättning upplevs svår men bidrar till tydlig målsättning och ökad motivation för medarbetaren. Vi har samlat några viktiga punkter för att underlätta processen. 

Att tänka på när du sätter lön »

Rekrytering av personal

Via Rekryteringsskolan kan du ta del av sju filmer som visar allt från betydelsen av att skapa en genomtänkt kravprofil till hur du ska tänka när det gäller referenser.

Tips inför din nästa rekrytering »

Några av våra medlemsförmåner

Inkomstförsäkring »

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet. Det innebär att du får 80 procent av din lön (upp till 80 000 kr per månad) om du skulle bli arbetslös.

Arbetsrättslig hjälp »

Vi är specialister på din arbetsmarknad. Vid behov får du personlig rådgivning och hjälp kring arbetsrättsliga frågor, som lön, avtal eller uppsägningar.

Lönerådgivning & Lönestatistik »

Lön är en viktig del av din anställning, men vad bör du veta och vad kan du göra för att förbättra den? Civilekonomerna är experter på ekonomers löner och anställningsvillkor.

Karriärrådgivning & Coaching »

Ibland står vi inför olika vägval och behöver ett gott råd i vår karriär. Våra rådgivare kan lotsa dig och ge dig tips hur du kan tänka för att komma vidare.

Kostnadsfria seminarier & kurser »

Varje år välkomnar vi tusentals medlemmar på våra kostnadsfria seminarier och kurser. Vi har även kraftiga rabatter på vidareutbildningar via FEI.

Exklusiva bankförmåner »

Samarbetet mellan Civilekonomerna, Danske Bank och SEB ger dig en hel del exklusiva förmåner som kan stärka din vardagsekonomi.

Bli medlem i Akavia!

Vi är Sveriges största nätverk för ekonomer. Vi finns här när du behöver oss!

Bli medlem