Chefen leder förändringsarbetet

Ta del av tips och råd för hur du som chef aktivt kan förebygga diskriminering på din arbetsplats. 

8 sätt att jobba för inkludering

Tips till dig som är chef

Chefsseminarier

Besök gärna våra seminarier för chefer. Här tar vi upp ämnen som exempelvis hur det är att vara ny som chef. Kolla in aktuella föreläsningar och anmäl dig.

Se kommande seminarium »

Har du balans i livet?

I vår guide ger vi dig som chef tips och råd kring hälsa och balans i yrkeslivet. Både i din roll som anställd och som ledare.

Ladda ner guiden »

Executive CV-granskning

För dig som är högre chef eller VD så erbjuder vi en executive CV-coach via vår partner Newstart. Samtliga coacher har själva arbetat som chefer och har lång erfarenhet från både coachning och rekrytering av just chefer.

Boka CV-granskning »

Lönesättning

Process och slutförande av en lönesättning upplevs svår men bidrar till tydlig målsättning och ökad motivation för medarbetaren. Vi har samlat några viktiga punkter för att underlätta processen. 

Att tänka på när du sätter lön »

Rekrytering av personal

Via Rekryteringsskolan kan du ta del av sju filmer som visar allt från betydelsen av att skapa en genomtänkt kravprofil till hur du ska tänka när det gäller referenser.

Tips inför din nästa rekrytering »

Några av våra medlemsförmåner

Inkomstförsäkring »

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet. Det innebär att du får 80 procent av din lön (upp till 80 000 kr per månad) om du skulle bli arbetslös.

Arbetsrättslig hjälp »

Vi är specialister på din arbetsmarknad. Vid behov får du personlig rådgivning och hjälp kring arbetsrättsliga frågor, som lön, avtal eller uppsägningar.

Lönerådgivning & Lönestatistik »

Lön är en viktig del av din anställning, men vad bör du veta och vad kan du göra för att förbättra den? Civilekonomerna är experter på ekonomers löner och anställningsvillkor.

Karriärrådgivning & Coaching »

Ibland står vi inför olika vägval och behöver ett gott råd i vår karriär. Våra rådgivare kan lotsa dig och ge dig tips hur du kan tänka för att komma vidare.

Kostnadsfria seminarier & kurser »

Varje år välkomnar vi tusentals medlemmar på våra kostnadsfria seminarier och kurser. Vi har även kraftiga rabatter på vidareutbildningar via FEI.

Exklusiva bankförmåner »

Samarbetet mellan Civilekonomerna, Danske Bank och SEB ger dig en hel del exklusiva förmåner som kan stärka din vardagsekonomi.