Medlemsförmåner

Civilekonomerna vill satsa lite extra på dig som är egenföretagare och därför erbjuder vi ett servicepaket.
Anmäl att du är egenföretagare till Civilekonomernas medlemsservice för att få tillgång till tjänsterna.

Dina förmåner som medlem och egenföretagare

Naturligtvis har du som egenföretagare och medlem i Civilekonomerna tillgång till våra medlemsförmåner till exempel inkomstförsäkringen, karriärcoachning med mera. Som egen företagare erbjuder vi även ett servicepaket.

Rådgivning och support

I vår medlemsjour får du tillgång till en särskild anpassad rådgivning. Kontakta jouren för att få rådgivning vad gäller att t ex starta eget, arvodesberäkning mm.  Du kan även få hjälp med granskning av skriftliga konsult- och uppdragsavtal. Vi tillhandahåller även mall/checklista för uppdragsavtal.

Kostnadsfri rådgivning av extern advokatbyrå

Som egenföretagare kan du få en till två timmars kostnadsfri rådgivning av advokat som förbundet anlitar, då du bland annat kan få hjälp med granskning av skriftliga konsult- och uppdragsavtal.

Du kan även få rådgivning vad gäller avtalsrätt, bolagsrätt, hyres- och fastighetsrätt, immaterial-/varumärkesrätt, offentlig upphandling samt obeståndsrätt.

Vid fortsatt biträde av advokat får du 15 procent rabatt på arvodet. Kontakta medlemsjouren på 08-556 912 60 eller ombudsman@civilekonomerna.se.

Skattejuridisk rådgivning 

Genom förbundets samarbetsavtal kan du få rabatt hos rådgivare inom skattejuridik. Istället för ordinarie arvode på 2 400 kronor exkl. moms betalar du 1 440 kronor exkl. moms per timme.

Skatterådgivningen utförs av auktoriserad skattejurist/rådgivare och riktar sig enbart till medlemmar som är egenföretagare. För att få tillgång till rådgivningen kontaktar du medlemsjouren 08-556 912 60 eller ombudsman@civilekonomerna.se.

Företagserbjudande från Danske Bank 

Genom ett t samarbetet med Danske Bank erbjuder vi dig som är företagare en mängd förmåner som kan stärka och underlätta ditt företagande. Du får bland annat:

  • Företagspaket utifrån företagets behov- gratis första året, därefter 25 procent rabatt
  • Digitala verktyg för enklare företagande 
  • Heltäckande finansiell rådgivning 
  • Ett VIP-nummer för bästa möjliga service
  • Pensions- och placeringsrådgivning vid behov

Läs mer och ansök enkelt online.
  

Företagsförsäkring i samarbete med If

Genom vårt samarbete med If erbjuds du en förmånlig och branschanpassad företagsförsäkring som ger ett väl anpassat skydd för företagets olika risker. Mer om If  företagsförsäkring.

Seminarier

Civilekonomerna ordnar särskilda seminarier för dig som är egenföretagare. Det gör vi både i egen regi och i samarbete med andra Scoförbund.  Läs mer om våra seminarium och föreläsningar
 

35% rabatt på platsannonsering hos CareerBuilder 

Vår samarbetspartner CareerBuilder - Sveriges största nätverk för platsannonsering - erbjuder dig som är medlem och är registrerad hos oss som egenföretagare 35% rabatt på platsannonsering, CV-databas och banner-annonsering.

De kan även erbjuda hjälp med annonslayout och support i hur man bäst skriver platsannonser för webben. Läs mer på www.careerbuilder.se, eller ring på 08-522 167 00.

Civilekonomernas ordinarie medlemsförmåner

Naturligtvis har du som egenföretagare även tillgång till Civilekonomernas ordinarie utbud av medlemsförmåner- och tjänster, t ex inkomstförsäkringen, karriärcoachning mm.