Lön beroende på kön

11,6 procent - stor är skillnaden i lön mellan en kvinnlig och manlig ekonom som är lika gammal, har samma befattning och jobbar i samma sektor. Det här är inte okej!

Få tips om vad du kan göra »

Få bättre balans

Kämpar du också med det berömda "livspusslet"? I  vår guide "Balans i yrkeslivet" får du några värdefulla råd för hur du kan hinna både jobb och fritid utan att stressa. 

Balans i yrkeslivet - hämta vår guide »

Vi håller dig uppdaterad

Som medlem får du vår tidning Civilekonomen 10 gånger per år. Läs reportage, guider, intervjuer och nyheter för att hålla dig ajour med vad som händer i branschen.
 

Gå till Civilekonomen.se »

Vi är Sveriges största nätverk för ekonomer.
Vi finns här när du behöver oss.

Registrera dig här

 

Några av våra medlemsförmåner

Inkomstförsäkring »

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet. Det innebär att du får 80 procent av din lön (upp till 80 000 kr per månad) om du skulle bli arbetslös.

Arbetsrättslig hjälp »

Vi är specialister på din arbetsmarknad. Vid behov får du personlig rådgivning och hjälp kring arbetsrättsliga frågor, som lön, avtal eller uppsägningar.

Lönerådgivning & Lönestatistik »

Lön är en viktig del av din anställning, men vad bör du veta och vad kan du göra för att förbättra den? Civilekonomerna är experter på ekonomers löner och anställningsvillkor.

Karriärrådgivning & Coaching »

Ibland står vi inför olika vägval och behöver ett gott råd i vår karriär. Våra rådgivare kan lotsa dig och ge dig tips hur du kan tänka för att komma vidare.

Kostnadsfria seminarier & kurser »

Varje år välkomnar vi tusentals medlemmar på våra kostnadsfria seminarier och kurser. Vi har även kraftiga rabatter på vidareutbildningar via FEI.

Exklusiva bankförmåner »

Samarbetet mellan Civilekonomerna, Danske Bank och SEB ger dig en hel del exklusiva förmåner som kan stärka din vardagsekonomi.

Civilekonomerna hjälpte mig med tips för att hitta mitt första jobb och få upp lönen under förhandlingarna.

Nicole Meiri - Ekonomiansvarig på S.P.L