Förändringsprincipen – att skapa en kultur präglad av förändring och omvärldsanalys

Datum
torsdag, 26 september, 2019 - 07:30
till
09:00
Plats
Göteborg
Lokal
Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyn 36-38

Morgondagens brutala förändringstempo måste mötas med nya och radikala grepp. Utmaningen består i att dagens organisationer inte arbetar tillräckligt effektfullt med förändring. Problemet är bristande omvärldsanalys. Lösningen är att skapa en verksamhet som helt igenom präglas av förändringsdriven omvärldsanalys.

För att lyckas krävs det att inte bara att ledaren, utan att varje medarbetare är delaktig i arbetet – det gäller att skapa en kultur. Vi får ta del av föreläsarnas egna erfarenheter, andra ledares erfarenheter samt  aktuell forskning. De kommer även  ge en unik inblick i hur effektivt förändringsarbete kan bedrivas i kombination med omvärldsanalys. 

Välkommen till en föreläsning i högt tempo som innehåller både nya perspektiv, modeller och case, men framförallt mängder av praktiska tips. Seminariet bygger på  föreläsarnas nya bok Förändringsprincipen, som visar hur företag och organisationer kan möta dagens utmaningar och problem. 

Pär Lager
      Pär Lager
Bobo af Ekenstam
Bobo af Ekenstam

OM FÖRELÄSARNA…
Pär Lager har en bred erfarenhet inom ledarskap, omvärldsanalys, innovation och kommunikation. Han har en bakgrund som bla VD för Berghs School Of Communication, strategichef för Svenska Spel. Idag arbetar Pär i flera olika styrelser samt med rådgivning inom strategi, kompetensförsörjning och ledarskap.

Bobo af Ekenstam är vd för Docere Intelligence som bl a driver trendsajten Buzzter. Han har de senaste två åren drivit tre stora framtidsprojekt inom digitalisering. Mötet med världens ledande techföretag i såväl väst som öst har gett honom ovärderliga insikter om vart utvecklingen är på väg.

Läs mer om föreläsarna i Civilekonomen.

PRAKTISK INFORMATION:
Datum: torsdag den 26 september
Tid:7.30-8.00 Registrering och frukost. Föreläsning: 8.00-9.00
Plats: Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg
Förtäring: Lättare frukost. Vänligen ange specialkost i anmälan.
Anmälan: Anmäl dig så snart som möjligt, dock senast den 18 september. Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar. 
Info: Föreläsaren använder headset och publikmikrofon. Lokalen är tillgänglighetsanpassad. Hörslinga på begäran i anmälan. 

Förbundet ordnar seminariet i samarbete med Sanoma Utbildning. På plats till medlemspris finns också Pärs och Bobos nyutgivna bok Förändringsprincipen.