Hantera konflikter och besvärliga personer – verktygen som gör skillnad!

Datum
torsdag, 28 november, 2019 - 10:00
till
11:00
Plats
Webbinarium

Konflikter uppstår både privat och på arbetsplatsen oavsett om du vill det eller inte. Men många av konflikterna och missförstånden kan minimeras om du bara vet HUR du ska göra.

Det här webbinariet ger dig verktyg och metoder för att konstruktivt hantera och minimera olika situationer som kan uppstå. Du får lära dig olika förhållningssätt, knep och strategier för att smidigt lösa missförstånd, konflikter och svårigheter på ett konstruktivt sätt. Men du får också verktyg för att undvika konflikter och hitta lösningar innan det har blivit ett problem.

Under webbinariet med Lars J O Larsson kommer du att få verktyg som faktiskt fungerar i verkligheten. Han lägger stor vikt vid att du som åhörare ska få kunskap som du kan använda till någonting konkret.

Du får beprövade redskap som har sitt ursprung i kognitiv beteendeterapi (KBT), som du kan använda både i ditt arbete och din vardag direkt efter föreläsningen.

Webbinariet vänder sig till dig som är chef och är kostnadsfritt för medlemmar.

Välkommen med din anmälan!

Lars JO Larsson
Lars J O Larsson

OM FÖRELÄSAREN
Lars J O Larsson
är expert inom retorik, samarbete och kommunikation. Lars är en mycket omtyckt utbildare på Kursakademin som har föreläst i hela Sverige sedan 90-talet inom bland annat konflikthantering, gruppdynamik och svåra samtal

PRAKTISK INFORMATION
Leadership webinars
Datum: Torsdagen den 28 november
Tid: Kl. 10.00-11.00
Anmälan: Anmäl dig via länken nedan så snart som möjligt, senast senast den 22 november.
Hur: Via din PC, läsplatta eller mobil. Webbinariet körs genom programmet Zoom.
Tänk på: För bästa kvalité, använd en stabil internet uppkoppling med åtminstone 2 Mbps. Observera att en svagt Wifi kan påverka ljud- och bildkvalitén negativt.
Övrigt information: Inför webbinariet får du ett mail senast en dag innan med länk samt mer information om hur du loggar in för att delta. När du anmäler dig till ett event som arrangeras tillsammans med Civilekonomernas samarbetspartner (Utbildning.se) accepterar du deras Integritetspolicy. Webbinariet spelas in och läggs sedan upp på Civilekonomernas hemsida. Antalet platser är begränsade.

OBS! Var god och kontrollera brandväggar och inloggning i god tid innan webbinariet äger rum.