Lär dig snacka snyggt (webbinarium för chefer)

Datum
måndag, 16 september, 2019 - 10:00
till
10:40
Plats
Webbinarium

Välkommen till detta webbinarium för ledare där tre framstående retorikkonsulter från Snacka Snyggt ger dig verktygen för att bli en riktig retoriker i alla lägen!

Del 1: Förhandlingsteknik
Förhandlingar är ett ämne som ger många en klump i magen. Inte bara för att vi aldrig fått lära oss hur vi hanterar dem på ett bra sätt ännu utan även för att vi inte förstått hur vi reagerar rent psykologiskt i situationen.

Under detta passet kommer du, få en insikt i hur hjärnan reagerar i förhandlingssituationen och anledningen till varför nästan ingen är skicklig på att övertyga

Del 2: Presentationsteknik
I den här föreläsningen presenteras fem kommunikativa nycklar som kommer hålla publiken längst ut på stolskanten. Du får också lära dig att undvika de vanligaste fallgroparna så att din presentation inte drunknar i mängden av trött PowerPoint-rabbel. Du får inte bara lära dig vilka verktyg som funkar utan du kommer också att veta HUR du ska använda dem för att ditt budskap ska träffa både hjärtat och hjärnan hos dina åhörare.

Del 3: Retorik för ledare
Vi får lära oss hur du skapar en jämlik dialog trots maktförhållandet.

OBS! Detta webbinarium vänder sig endast till chefer i Sverige och är en kostnadsfri medlemsförmån.

OM FÖRELÄSARNA... 

Pontus F Christoffersen, retorikkonsult och föreläsare på Snacka Snyggt. Han är även retorikexpert och krönikör i tidningen Hallå.

Peter Nitschke, retorikexamen från Örebro universitet och examinerad i beteendepsykologi (NLP). Utöver föreläsandet är han flitigt anlitad som expertkommentator i olika mediekanaler.

Serena Mon de Vienne, retorikkonsult och konsultchef på Snacka Snyggt retorikbyrå. Ses ofta i media som retorikexpert, där hon kommenterar bland annat politikers retorik.

Läs mer om Serena Mon de Vienne i Civilekonomen.
 

Snacka snyggt

Snacka Snyggt bildades 2010 av en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter tillika vinnaren av årets talare 2016 – Elaine Eksvärd. Snacka Snyggt är Retorikbyrån som fokuserar på modern situationsanpassad retorik, vilket innebär att de tar retoriken från talarstolen till din vardag, och korsbefruktar den med psykologi. 

Leadership Webinars
Leadership arrangeras av Civilekonomerna tillsammans med Jusek och Sveriges Ingenjörer och utbildning.se. Konceptet riktar sig exklusivt till dig som chefsmedlem i Civilekonomerna. Sedan 2009 har vi, tillsammans med våra skickliga utbildningspartners årligen inspirerat och uppmuntrat våra medlemmar till ett livslångt lärande och kontinuerlig utveckling. 

PRAKTISK INFORMATION 
Leadership by Snacka Snyggt
Datum: Måndagen den 16 september
Plats: Seminariet kan ses på dator/surfplatta/mobil (instruktioner skickas per mejl)
Tid: Kl. 10.00-10.40
Anmälan: Anmäl dig via länken nedan så snart som möjligt, senast den 12 september

Övrig information: Inför webbinariet får du sedan ett mejl med mer information om hur du loggar in för att delta. När du anmäler dig till ett event som arrangeras tillsammans med Civilekonomernas samarbetspartner (Utbildning.se) accepterar du deras Integritetspolicy. Webbinariet spelas in och läggs sedan upp på Civilekonomernas hemsida. Antalet platser är begränsade.