Penningstvättsreglerna - vad du ska tänka på! 

Datum
onsdag, 27 november, 2019 - 16:30
till
18:30
Plats
Stockholm/hela landet
Lokal
FEI:s lokaler på Kammakargatan 5, Stockholm och på distans (webbinarium) för medlemmar i hela landet.

Välkommen till en genomgång av penningtvättslagens regler, och en blick på kommande lagändringar som rör penningtvätt. Vad är man skyldig att vidta för åtgärder inom verksamheten för att säkerställa att man följer penningtvättslagens regler? 

Advokat Martina Slorach går igenom regelverket och tittar på de förslag till lagändringar som lagts.

Martina Slorach
Martina Slorach

Seminariet är en kostnadsfri medlemsförmån. 

OM FÖRELÄSAREN
Martina Slorach arbetar främst med fastighets-, bostadsrätts- och hyresjuridik men är även erfaren inom arbetsrätt och diskrimineringsrätt. Martina agerar ombud vid tvister i domstol, och undervisar även inom olika juridiska områden på Stockholms Universitet och Karlstads Universitet.

PRAKTISK INFORMATION 
Datum: Onsdagen den 27 november
Tid: 16.30-17.00 insläpp, mingel och enklare förtäring. 17.00-18.30 föreläsning samt webinarium via FEI FLEX.
Lokal: FEI:s lokaler på Kammakargatan 5, Stockholm och på distans (webbinarium) för medlemmar i hela landet. 
Tillgänglighet: Vi rekommenderar medverkan på distans vid nedsatt tillgänglighet.
Anmälan: Ange i anmälan om du vill delta på plats eller via FEI FLEX. Anmäl dig så snart som möjligt, dock senast den 19 november om du vill delta på plats och för FEI FLEX den 22 november. Vänligen ange specialkost i anmälan.

När du anmäler dig till ett event som arrangeras tillsammans med FEI accepterar du FEI:s integritetspolicy. Antalet platser är begränsade (både på plats och via internet). Föreläsarna använder headset, mikrofon för publikfrågor. 

Information FEI FLEX: Deltagare på distans får inloggningsuppgifter och instruktioner mailat till den angivna e-postadressen senast en dag i förväg.

OBS! Var god kontrollera din brandvägg, möjlighet att ladda ner programvaror mm i god tid innan webbinariet äger rum. Distansdeltagare kan skriva in sina frågor 15 minuter i slutet av föredraget. Dessförinnan är prat och chat avstängt.

För support FEI FLEX
Tel: 010-410 59 40/00
Mail: support@fei.se