Skapa en proffsig Linkedin-profil som sticker ut!

Datum
tisdag, 19 november, 2019 - 20:00
till
21:00
Plats
Webinarium

Att ha en proffsig LinkedIn-profil är idag ett måste, vare sig du ska söka jobb, bygga din karriär eller hitta nya kunder eller medarbetare. Din profil måste attrahera och imponera på din besökare som ofta får sitt första professionella intryck av dig på LinkedIn.

I det här webinariet lär du dig vilka delar som är viktigast att fylla i, hur du kan få din profil att sticka ut och hur du använder sökord för profilera dig på rätt sätt så att du når dina mål.

Webinariet vänder sig till både nya och erfarna på LinkedIn och är fullt med praktiska tips som hjälper dig att bli en stjärna på LinkedIn!

Du lär dig:
• 5 viktiga framgångsfaktorer på LinkedIn
• 12 steg till en proffsig profil
• Hur du väljer rätt sökord
• Varför du kan behöva en profil på olika språk
• De 5 vanligaste misstagen som du ska undvika
• Hur du kan använda bilder och video för att skilja dig från mängden

Webinariet är en kostnadsfri medlemsförmån.

Charlotte Hågård, karriärcoach
Charlotte Hågård, karriärexpert

Välkommen!

OM FÖRELÄSAREN...
Charlotte Hågård är pionjär inom karriärutveckling i Sverige, en välkänd Linkedin- och karriärexpert, internationell föreläsare och specialist på Employer Branding & Personal Branding. 

Hon är även chefsutvecklare och författare till flera bästsäljande karriärböcker. Hennes senaste bok går under namnet ”Stick ut på LinkedIn – så blir du framgångsrik”.

PRAKTISK INFORMATION
Datum: Tisdag den 19 november
Tid: Webinarium kl 20.00-21.00
Plats: Vid din dator, läsplatta eller mobil
Anmälan: Anmäl dig så snart som möjligt, dock senast den 14 november. Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar.
Info: Du får inloggningsuppgifter och instruktioner hur du loggar in på plattformen "GoToWebinar" mailat till den angivna e-postadressen senast en dag i förväg. När du anmäler dig till ett event som arrangeras tillsammans med partner accepterar du deras Personuppgiftspolicy.

OBS! Var god kontrollera din brandvägg, möjlighet att ladda ner programvaror, appar mm i god tid innan webbinariet äger rum. Distansdeltagare kan skriva in sina frågor i chatten under föredraget. Ljud är avstängt. Webbinariet spelas in och kommer senare att läggas upp på Civilekonomernas hemsida.