CV-granskning

Det är inte alltid lätt att samla sina styrkor och erfarenheter i en ansökan som sticker ut i mängden. För att hjälpa dig erbjuder vi dig som är medlem gratis granskning av ditt CV och/eller ansökningsbrev. Vi har olika typer av CV-granskning beroende på var du befinner dig i din karriär – student, yrkesverksam eller chef/vd. Du får skriftlig återkoppling via e-post med synpunkter på struktur, rubriker, innehåll och språk.

 

Innan du skickar in ditt underlag för granskning är det bra att titta på de tips vi har på webben om hur du kan skriva både CV och personligt brev.  I ditt medlemskap ingår en granskning per kalenderår, så lägg lite tid på att arbeta igenom din text innan du skickar in den.

CV-granskningen för studentmedlemmar tar ca 10-15 arbetsdagar.

Du som är yrkesverksam får återkoppling inom 7 arbetsdagar. Ett exempel: Skickar du in ditt CV på en måndag, så får du svar senast onsdag veckan därpå under förutsättning att det inte är några extra helgdagar däremellan.

CV-granskning för dig som är studentmedlem

Är du studentmedlem granskar vi ditt CV hos oss. Granskningen görs i första hand av Vera Rydberg, på Civilekonomerna. Du väljer om du vill skicka in ditt CV på svenska eller engelska. Vi kan också gå igenom ditt personliga brev så snart du blivit ordinarie medlem (gäller även dig som är nyexad).

Så går du till väga:

Skicka ditt CV via epost till Vera Rydberg

CV-granskning för dig som är ordinarie medlem

Om du är ordinarie medlem kommer ditt CV och/eller personliga brev att granskas av Newstart. Newstart är ett av Sveriges ledande karriärutvecklingsföretag. Deras coacher är certifierade och tränade i personlig marknadsföring och CV-skrivning. Du kan välja att få ditt CVoch/eller brev granskat på svenska eller engelska.

Gå vidare för att boka granskning (kräver inlogg)

CV-granskning för dig som är högre chef eller vd

För dig som är högre chef (har andra chefer under dig) eller vd så kommer ditt CV och/eller personliga brev granskas av en executive CV-coach hos Newstart. Dessa coacher har själva arbetat som chefer och har lång erfarenhet från både coachning och rekrytering av just chefer. Du kan välja att få ditt CV och/eller brev granskat på svenska eller engelska.

Gå vidare för att boka Executive CV-granskning (kräver inlogg)