Nour drog storpublik

Bild

Under våren har vi haft flera lyckade seminarier och webinarier där föreläsningen "En berättelse om utanförskap och kämpaglöd" med Nour El-Refai var en av höjdpunkterna. Framträdanden gick av stapeln 15 maj på Oscarsteatern i Stockholm och blev mycket uppskattad. Trots en fantastisk varm och solig majkväll kom över 450 medlemmar. 
 
Nour gav en personlig och avskalad berättelse om sitt liv där hon blandade både allvar och humor.  Hon berättade om hur det var att växa upp som invandrare med en ensamstående mamma. Om vardagen som bonusmamma och skådespelande kvinna i en värld där män ofta sätter spelreglerna. Om att stå upp för det man tror på och aldrig ge upp drömmen.

Vid sidan av våra seminarier och föreläsningar anordnar vi även webinarier. På så sätt når vi ut till alla våra medlemmar i landet som man kan delta i livesändningen eller se i efterhand när det passar tidsmässigt. Planen efter sommaren är också att återuppta våra webinarier som vänder sig mot våra chefsmedlemmar.

Tack vare samgåendet med Jusek har vi redan börjat hålla gemensamma föreläsningar ute i landet. Först ut var Linköping och Halmstad. Det kommer vi att fortsätta med under hösten då vi planerar att besöka Sundsvall och Luleå med en spännande inspirationsföreläsning.


Läs mer:

Ta del av våra webinarier

Se våra filmade seminarier


Karriärutveckling genom Civilekonomerna